BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, November 14, 2010

1 kisah di bulan ramadhan..

aku mulakan blog aku dengan kisah di bulan ramadhan..kita tau kan,bulan ramadhan semua jenis setan di kurung..tapi, aku just share2 jaa cerita yang telah di alami sorang sedara aku ni. Masa kejadian ni,aku masih dalam tingkatan 3. Aku cuba mengingat kembali kisah yang di ceritakan kepadaku ketika itu. ok,skrang cerita di mulakan dengan bismillah..kejadian tu berlaku ketika bulan ramadhan..sedara aku yang perempuan ni stay kat rumah ja dengan adik lelaki dia..masa tu diorang 2 orang ja yang ada kat rumah,smua pergi ke masjid sembahyang tarawih..semasa kejadian seram menimpa diorang ni, masa diorang duduk kat tangga di dalam rumah..lepastu sedara aku yang perempuan ni turun tangga dan duduk di berhadapan dengan tangga,so tinggallah adiknya duduk sorang ja..kemudian,sedara aku yang perempuan ni ternampak seorang perempuan serba putih,berambut panjang dan bermata merah sedang berdiri di belakang adiknya yang duduk kat tangga tu..Fuhh,kalau aku yang nampak,ble asma jadinya..bila dia nmpak ja benda tu,dia terus menjerit dan meminta adiknya turun dari tangga tu dan mereka berdua lari pecut masuk dalam bilik..adik dia yang tak tau apa-apa pun turut berasa takut dan rasa macam tak percaya...itulah cerita permulaan yang dapat aku kongsi..ikuti kisah selanjutnya di dalam blog ni,ok.

0 comments: